Şehit Murat Demirci Ortaokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda, evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları ortaöğretime hazır hale getirmektir.

Başarılar: Akademik ve sportif-kültürel başarılarımız

Saatler: 09.00-15.20
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis imkanı bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Futbol, Atletizm, Masa Tenisi, Badminton, Basketbol, Voleybol, Ritmik Jimnastik
Bilimsel Etkinlikler: Proje çalışmaları
Proje Çalışmaları: Tübitak Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -

WEB - https://sehitmuratdemirciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - 19 Mayıs Mh. Fulya Bayırı Sk. No6 Şişli İstanbul

Otopark:2

Yerleşim Yeri - 19 Mayıs Mahallesi muhtarlığına bağlıdır.

Adres - 19 Mayıs Mh. Fulya Bayırı Sk. No6 Şişli İstanbul

Ulaşım Okulumuz Cevahir alışveriş merkezinin arka kapısıyla aynı hizada ve 300 metre uzaklıktadır. Yenikapı-Hacıosman metrosuna ve metrobüsün Mecidiyeköy durağına yürüme mesafesidir. İETT için en yakın otobüs durakları; ;Mecidiyeköy viyadük, Mecidiyeköy metrobüs ve Şişli duraklarıdır. Ayrıca Şişli Etfal Hastanesi ve Kalp vakfına yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şişli İlçe merkezine 1 km.